Behandlingar

Behandlingsrum

Kinesisk massage och akupressur

En kroppsbehandling som praktiseras i Kina sedan många tusen år och bygger på urgamla kunskaper och erfarenheter, som Yin Yang och de Fem Elementen. Massage och akupressur är en effektiv och läkande behandlingsmetod för att rätta till problem och obalanser i kroppen och inriktar sig på att analysera och behandla olika hälsoproblem och sjukdomar t.ex. sömnlöshet, ryggproblem, huvudvärk, migrän, trötthet, svaghet, oro, depression, högt blodtryck, astma, magproblem, tinnitus klimakterieproblem, pms m.m.

I kinesisk massage läggs tyngdpunkten på behandling av meridianer och akupunkturpunkter. Behandlingen är alltid individuellt anpassad för varje klient och hälsotillstånd.

Taktil Stimulering

Taktil Stimulering är en medveten och strukturerad beröring som aktiverar huden, vårt första och största organ och sinnesorgan och ökar halten av oxytocin i kroppen,(ett lugn & ro hormon). Strykningarna följer ett bestämt system för att göra metoden igenkännbar och inge säkerhet och trygghet. Behandlingen utgår från en helhetssyn på människan, grundad på erfarenhet och forskning. Metoden har anpassats för barn och vuxna med t.ex. rörelsehinder, begåvningshandikapp och /eller autism samt förvärvade hjärnskador efter olyckor, demens, stroke m.m.

Taktil Stimulering rekommenderas för att:

 • öka kroppsuppfattningen
 • öka kommunikationen
 • förbättra mag-och tarmfunktionerna
 • öka immunförsvaret
 • lindra smärta
 • skapa lugn och ro

Så här gör man:

Massagen kan utföras utanpå kläderna, men det vanligaste är att man lägger händerna direkt på huden med olja för den som så önskar. Behandlingen tar 45-50 min, men jag avsätter en timme sammanlagt för avkoppling efteråt.

Taktil Stimulering är en beröringsmetod för alla som önskar avkoppling och en ökad livskvalité i glädje och lycka

Reconnective Healing

Reconnective Healing är en ny form av healing som introducerades av Dr Eric Pearl

Vid Reconnective Healing arbetar man med helt nya energifrekvenser, där energin ökar med avståndet! Dessa energifrekvenser överträffar alla andra traditionella healingmetoder som har varit små steg mot denna fullkomlighet, de befinner sig på en nivå bortom allt som förut varit tillgängligt för någon människa. Reconnective Healing kopplar upp vår kropp och själ till en ny högre frekvens.

Dessa energier, som är högst påtagliga, sätts igång av din Reconnective Healer redan i början av behandlingen, och de fortsätter att arbeta med dig långt efter det att din behandling är avslutad. Genom din medverkan i denna behandling, kommer du för alltid att vara förändrad på ett sätt där du fungerar och är i samklang och i harmoni med en mycket högre frekvens än tidigare.

Vi är alla olika och unika individer och det är också vår upplevelse av Reconnective Healing. Helandet kan komma i många olika former. Som Dr.Eric Pearl säger - " Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig, om du har verklig tur kommer ditt helande i en form du inte ens har kunnat föreställa dig, en form som Universum har tänkt ut speciellt för dig".

Forskare har tillsammans med Eric Pearl gjort tester på Reconnective Healing På Universitetet i Arizona och där är alla överens och förbluffade över resultaten, man vet ännu inte hur healingen kan uppstå, men är säker på att detta är vad vi människor här på jorden har väntat på.

Eric Pearl rekommenderar 1-3 sessioner, för att verkligen nå ett bra resultat. Sessionen tar ungefär 35-45 min och du har alla kläder på dig och gärna en varm tröja eller liknande, för man kan bli lite frusen efter sessionen.

Reconnective healing kan även utföras på djur. 

Vill du veta mer om Reconnective Healing eller om hur Dr. Eric Pearl upptäckte sin förmåga att ge det han kallar Reconnective Healing, läs boken: ”Väck din inre Healer - TheReconnection” av Dr. Eric Pearl, eller gå in på The Reconnection

Klassisk massage

Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massagen är djupgående och är både läkande, förebyggande och lugnande.

Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning. Behandlingen tar 25 eller 50 minuter.

När skall du inte ta massage?

Om du t.ex. har någon form av inflammation i kroppen och är förkyld kan en massage påskynda eller öka sjukdomsförloppet. Man kan alltid kontakta massören för konsultation om man är osäker. Du bör ej ha tagit smärtstillande medicin innan du går på behandling, det kan ge kroppen falska signaler och terapeuten kan ta i mer än nödvändigt. Detta resulterar i fysiskt obehag, när väl smärtlindringen avtagit.

Vid dessa åkommor bör du inte ta behandling:

 • Inflammationer
 • Feber
 • Benbrott
 • Öppna sår
 • Blödarsjuka
 • Under medicinsk behandling med t.ex kortison eller anti inflammatoriskt preparat
 • Tumör/cancer/hjärt-kärl sjukdomar (konsultera läkare innan i dessa fall)

 

"Det finns bara två sätt att leva sitt liv: som om ingenting är ett mirakel eller som om allting är det"         -Albert Einstein 

"Det som ligger bakom oss och det som väntar längre fram är mycket obetydligt i jämförelse med det vi bär inom oss"                              - Ralph Waldo Emerson

        

Eva Näslund 0730-44 62 88
mail:
Besöksadress: Ådalsvägen 15, Parkaden
871 52 Härnösand

MittWebb Produktion